Termék kategóriák
Szűrés
MABISZ kategória
Termék típus
Gyártó

TOP termékek
Partnereink
Naptár
2021. Október
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Termék részletek


Főkulcsrendszer és egyéb zárrendszerek

Főkulcsrendszer és egyéb zárrendszerek

Funkciók
Rövid leírás a termékről

Vállaljuk a SECUREMME hengerzárbetétek igény szerinti főkulcsos zárrendszer vagy más egyéb zárrendszer elkészítését. Kettő zárbetét család rendelhető különböző rendszerekbe alakítva. A KY hengerzárbetét sorozat kedvezőbb árfekvésű, viszont a későbbiekben nem bővíthető  rendszerű és jelölt kulcsokat nem tartalmaz (elveszett vagy elhagyott kulcsot pótolni nem lehet, csak meglévő kulcsról tudunk másolatot készíteni). A másik hengerzárbetét sorozat, pedig a K5 nagybiztonságú moduláris zárbetét sorozat, amit bármikor lehet bővíteni és kód alapján bármilyen kulcsot el lehet készíteni a későbbiekben is. Kérjen segítségét szakembereinktől a megfelelő rendszer kiválasztásához illetve árajánlat kérésért. Zárrendszerek könnyebbé és kezelhetőbbé teszik mindennapjainkat mindenhol ahol sok zárat (objektumokat) kell nyitnunk / kezelnünk. Alkalmazhatóak pl. otthon, albérletek, irodák, cégek, üzemek, intézmények,stb…

 

Többféle zárrendszer lehetőségek léteznek!

 

Központi kulcsos rendszer, amikor több különböző kulccsal működő zárbetétet használnak és mindenki a saját kulcsával egy (vagy több) közösen használt helységet (zárbetétet) tudnak nyitni, de egymásét nem.

pl. társasházaknál mindenkinek van egy saját (zárja) kulcsa a lakásához és mondjuk, van egy közös bejárati ajtó, amit mindenki tud nyitni a saját kulcsával de egymás ajtaját nem tudják.

 

 

 

Vezérkulcsos zárrendszer, amikor több zárbetét saját kulccsal rendelkezik és egymást nem nyitják, de van egy vezérkulcs ami viszont az összes zárbetétet tudja nyitni.

pl. kisebb irodaházak (akár tűzvédelmi szempontból is) ahol, mindenki külön a saját irodáját tudja csak nyitni, de az irodavezető (tulajdonos) viszont minden irodát ki tud nyitni egy kulccsal.

 

 

Főkulcsos zárrendszer már sokkal bonyolultabb összetett rendszert jelent. Ezeknél a rendszereknél a felhasználó (k) hierarchiájának egyedi igényei szerint alakíthatóak ki.

A rendszerben több vezérkulcs, főkulcs és akár egyéni kulccsal rendelkező zár is illeszthető.

 

Fontos: Ne felejtse, hogy a meglévő zárrendszerekhez akár cilinderes félbetéttel működő biztonsági lakatot is lehet illeszteni.(pl. kertkapu, amit csak lakattal tud zárni és nem szeretne külön lakatkulcsot is hordozgatni magával)

A termék tulajdonságai

    Kérdése lenne az  árakkal  kapcsolatban vagy csak több információra lenne szüksége ?

           Az alábbi telefonszámokon: SEGÍTÜNK! 06-20-444-1434  vagy  06-20-331-0081                                                            

                                                 


Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés