Szűrés
MABISZ kategória
Termék típus
Gyártó

TOP termékek
Partnereink
Naptár
2023. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

Rólunk

A PRS Plusz Vagyonvédelmi Kft. egy hazai tulajdonban lévő magyar vállalkozás, immár több mint 20 éves tapasztalattal a    mechanikai  vagyonvédelem  területén. A szakmai tapasztalatot nagy múltú, neves páncélszekrény gyártóknál  szereztük meg. Németországi, ausztriai, csehországi oktatások, szerelések, telepítések során. Vállalkozásunk a ma működő páncélszekrény gyártó cégek közül a legnagyobb múlttal rendelkező, nemzetközileg is ismert, és méltán elismert WERTHEIM cég autorizált magyarországi szervizpartnere és kiemelt páncélszekrény forgalmazója is lettünk egyben. A mechanikai vagyonvédelem területén belül az alábbi szakterületekre specializálódtunk:                            


  - páncélszekrények, bútortrezorok, széfek, faliszéfek forgalmazása, szervizelése, átalakítása és javítása, páncéltermek és széfberendezések építése;

 

   - pénztártechnikai eszközök (pultok, átadótálcák és zsilipek, MABISZ rácsok és falak) gyártása és szerelése;

 

    - TÜK szobák, adatvédelmi szobák komplett kivitelezése;

 

    - acélszerkezetű biztonsági ajtók gyártása, forgalmazása és beépítése.

 

   Széfeinket - páncélszekrényeinket megtekinthetik a bemutatótermünkben. A gyors kiszolgálás érdekében raktárkészletünket folyamatosan növeljük  és igyekszünk a vevők igényei szerint alakítani. Szakképzett kollégáink készséggel segítenek a legmegfelelőbb termék kiválasztásában. Profi tanácsadással és nagy raktárkészlettel (gyors kiszolgálás érdekében) várunk minden kedves érdeklődőt és vásárlót. Termékeink közvetlen a gyártóktól származnak. Európa szinte összes páncélszekrény gyártójával kapcsolatban állunk.

 

  Biztonsági ajtóink saját fejlesztés eredménye, a gyártást fővárosi üzemünkben, magyar munkaerővel oldjuk meg. Ajtókat gyártunk a MABISZ minden  kategóriájában, kültéri és beltéri, egy-, vagy kétszárnyú kivitelben, oldal-, vagy felülvilágítóval, akár üvegezett kivitelben is. Az ajtókat  egyedi méretben és minden egyéb  egyedi  igény figyelembevételével készítjük, ezért a gyártást minden  esetben egy nagyon pontos, minden részletre kiterjedő felmérés előzi meg, ahol  lehetőség van az összes műszaki részlet egyeztetésére, tisztázására. A minőségi  munkavégzést  és  kivitelezést  garantálja, hogy  az ajánlattételtől az átadásig minden munkafázist kizárólag saját szakembereink végeznek és felügyelnek.      

               
  Legújabb fejlesztésünk a MABISZ 20’-es, prémium kategóriába sorolt „EXTRÉM Plusz” kivitelű biztonsági ajtó, amit igény szerint elkészítünk „antiterrorista” kivitelben is (FB 7 minősítés!). Mint ahogy azzal a világsajtóban nap, mint nap szembesülnünk kell, sajnálatos módon, korunk egyik legsúlyosabb, és az élet minden területén jelenlévő veszélyforrása a terrorizmustól való fenyegetettség. Ezt felismerve fejlesztettük ki legújabb biztonsági ajtónkat, melynek speciálisan kialakított acélszerkezete biztonsággal ellen tud állni 7,62 mm-es gépkarabélyból leadott lövéseknek is. Az antiterrorista kivit

elű biztonsági ajtónkkal az ezzel egyidejűleg fejlesztett szintén „antiterrorista” kivitelű, szintén FB 7-es minősítésű panelszerkezettel, valamint a kategóriának megfelelő C5SA minősítésű átlövésgátló üvegszerkezettel biztonsági helységek komplex védelmét tudjuk megvalósítani. Eszközeink kiválóan alkalmasak kormányhivatalok (minisztériumok, követségek és konzulátusok), közintézmények (rendőrség, repülőtér, posta, kórházak stb.), biztonsági helységeinek védelmére, vagy akár személyvédelem megvalósítására is (pánikszoba).

 

0-24 órás SZERVIZ háttérrel rendelkezünk!

 

Várjuk szeretettel bemutatótermünkben is !

Webáruház készítés