Új jelszó kérése
Szűrés
MABISZ kategória
Termék típus
Gyártó
TOP termékek
Gyártók

 

 

Partnereink
Termék részletek


Szolgáltatások

Szolgáltatások
 • Páncélszekrény - Széfnyitás: Vállaljuk széfek, páncélszekrények, trezorok műszaki nyitását, javítását. A trezorokat típustól függően a leg eredményre vezetőbb módszerrel nyitjuk ki és amennyiben kérik helyre is állítjuk az eredeti állapotra. Speciális szerszámokat használunk a páncélszekrények ill. (sokszor egyedileg gyártott) széfek nyitásához. Minden esetben gyári vagy a gyárival megegyező alkatrészt használunk a páncélszekrény ajtajának és zárszerkezetének helyreállításához. Igyekszünk roncsolás mentesen széfet nyitni, de sajnos ez nem minden esetben lehetséges. Több oka is lehet a páncélszekrény műszaki nyitására pl. elfelejtettük a nyitó kódot, elvesztettük a kulcsot, megpróbálták kinyitni (betörési kísérlet), megsérült a kulcs vagy éppen a széfzárba tört bele a széfkulcs.

   

  Páncélszekrény - Széfszállítás:  Vállajuk széfek – páncélszekrények kiszállítását vagy átszállítását. Ez esetben is két szállítási mód közül választhat. Az egyik mód az utcaszintig való kiszállítás a másik, amikor épületen belül el is helyezzük a kívánt helyre. Kérésére széfek-páncélszekrények esetén rögzítjük is, ha igényt tartanak rá. Szállítási és rögzítési árainkról kérjük, keresse kollégánkat a webáruházban feltüntetett telefonszámokon. Előnyei a velünk való széfszállítás esetén: rugalmasság, előre egyeztettet időpont választás, sérülés mentes szállítás és nem utolsó sorban DISZKRÉCIÓ! Összefoglalva, ha Nálunk vásárol, széfet vagy páncélszekrényt ne habozzon ajánlatott kérni! – de meglévő trezor esetén is (pl. költözés során) állunk készséggel rendelkezésére.

   

  Páncélszekrény – széf átalakítás/felújítás: Sokszor fordul elő, hogy a standard gyártók által megtervezett széf vagy páncélszekrény belső elrendezése, kialakítása vagy színe nem megfelelő számunkra. Természetesen erre is van lehetőség, hogy egyedi igények szerint kialakítsuk a széf belsejét vagy éppen csak más színre fújjuk át a páncélszekrényt, hogy az adott környezetbe beleolvadjon. Lehet szó régi meglévő, megkedvelt már egy kicsit ütött-kopott használt széfről vagy használt páncélszekrényről és lehet akár egy újonnan vásárolni kívánt trezorról is. Minden típusú széfet-páncélszekrény felújítunk, átalakítjuk a mostani biztonsági feltételeknek megfelelően. Ne törődjön bele, ha nem tetszik vagy már nem biztonságos a meglévő trezorja. Kérjen ajánlatot kollégáinktól.

   

  Páncélszekrény – széf rögzítése/telepítése: Vállaljuk széfek, páncélszekrények, trezorok MABISZ előírásnak megfelelő szabályos és biztonságos szakszerű rögzítését. A rögzítési díjak a széf –páncélszekrény besorolási kategóriáktól változhatnak.

   


  További segítség a termékkel kapcsolatban!

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.